Minum air adalah penting untuk hidup. Kita semua tahu bahawa dan kebanyakan orang cuba terhidrasi dan minum lebih banyak air setiap hari. Apa yang anda mungkin tidak tahu ialah anda boleh menggunakan air untuk membersihkan tubuh anda dengan hanya menambahkan sedikit buahnya. Dengan cara ini anda mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia - anda akan mendapat air yang lazat, dimuatkan dengan vitamin dan mineral dan mempercepatkan proses pembersihan semula jadi dalam tubuh.

1. air spa sepanjang hari

Potong benih 1 epal dan iris tipisnya. Masukkan 1 batang kayu manis juga. Bukan hanya rasa resipi ini yang lazat (epal dan kayu manis dalam resipi ini membantu membuat hari berasa seperti Fall), ia juga mempunyai banyak manfaat.

2. Air panas

Anda akan memerlukan ½ galon air yang dibersihkan, ½ irisan lemon, ½ iris iris, ½ irisan jeruk dan 1 timun cincang timun. Kelembutan lemon itu seimbang dengan rasa yang unik dan manis dari timun, dan manisnya grapefruits membantu menambah elemen rasa yang bagus.

3. Blueberry dan air oren

Anda akan memerlukan 2 orang mandarin mandarin. Potong mereka ke dalam baji dan tambahkan segelintir blueberries. Ia bukan sahaja benar-benar lazat untuk diminum, tetapi dimuatkan dengan vitamin yang diperlukan oleh badan dan yang membantu menghilangkan toksin.

Untuk setiap resipi, langkah penyediaan hampir sama dan sangat mudah. Masukkan bahan-bahan di bawah botol periuk keranjang buah atau buah. Tutup dengan ais kira-kira ½ cara melalui kemudian isi ke atas dengan air. Anda boleh menambahnya di dalam peti sejuk selama satu jam, jika dikehendaki. Anda boleh mengisi semula bekas 2-3 kali sebelum ia mula hilang rasa.


Mengenai teh Latig:

Membantu mengeluarkan racun dan membersihkan badan

Tiada gula tambahan

Cerah dan menyegarkan

Sedap dan berkesan

Bahan-bahan: Buah Thistle, teh hijau, akar Burdock, akar Dandelion.

Harga: € 13.99

Perintah Hari Ini